Search
Close this search box.

Sindikat PPDIV održao još jedan uspješan seminar za svoje povjerenike

Trogi49

Trogi49Sindikat PPDIV je  od 29. ožujka do 1. travnja u hotelu Medena u Trogiru održao još jedan seminar za svoje aktiviste iz cijele Hrvatske. Više od 150 sindikalnih povjerenika, članova radničkih vijeća i povjerenika radnika za zaštitu na radu i ove godine se okupilo na jednom mjestu kako bi razmjenili iskustva iz svojega rada, sreli se sa starim prijateljima, naučili nesšto novo iz područja rada kojima se možda nemaju prilike svakodnevno baviti i dogovorili slijedeće aktivnosti.

Seminar je, kao što je već i uobičajeno, započeo uvodnom riječi predsjednika Sindikata PPDIV-a Denisa Paradiša koji je izvijestio prisutne o važnim događajima u okruženju u kojem djeluju naše podružnice, o  aktivnostima Sindikata u proteklom razdoblju, a najavio je i niz novih aktivnosti.

U dva dana seminara povjerenici Sindikata PPDIV imali su prilike slušati niz zanimljivih predavanja, pa čak i sami sudjelovati kroz interaktivno izvođenje pojedinih tema.

Na seminaru su bile obrađene slijedeće teme:

  • Uspješno komuniciranje – Maja Mirt, koordinatorica odnosa s javnošću i odnosa s međunarodnim udrugama Sindikata turizma i usluga Hrvatske
  • Kolektivni ugovor – Marina Gruban Jelečević, voditeljica pravnih poslova Sindikata PPDIV-a
  • Radnopravna zaštita posebnih kategorija radnika – Zrinka Kirin, stručna suradnica – pravnica u Sindikatu PPDIV-a
  • Mirenje – snažni alat sinidkalista za uspjeh u pregovorima (Naučite kako od druge strane u pregovorima dobiti ono što želite) dr.sc. Srđan Šimac, sudac Visokog trgovačkog suda RH i predsjednik Hrvatske udruge za mirenje