Search
Close this search box.

Dodijeljene nagrade i priznanja najboljim sindikalnim povjerenicima za 2017. godinu

skupna

Na svečanoj sjednici Glavnog odbora, uz nazočnost svih članova Predsjedništva, Statutarne komisije i Financijskog odbora Sindikata PPDIV-a, dana 13. prosinca 2017. godine u Ekoparku Kraš dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim sindikalnim povjerenicima za 2017. godinu. Odluku o nagrađivanju sindikalnih povjerenika donosi Predsjedništvo jednom godišnje, sukladno prijedlozima regionalnih povjerenika.
Za svoj kontinuirani sindikalni rad, za postignute izuzetne rezultate i poseban doprinos radu Sindikata PPDIV-a u 2017. godini, Predsjedništvo je nagradilo sljedeće sindikalne povjerenike:

REGIJA 1
1. JOSIP SMOLKOVIĆ, Badel 1862 d.d. Zagreb
2. BRANKA KNAPIĆ, Karlovačka pivovara d.d.

REGIJA 2
1. ZDRAVKO TURČINOVIĆ, PPK Valpovo d.o.o.
2. RADOVAN ŠIKANIĆ, Slavonija Županja d.d.

REGIJA 3
1. ZLATA BAJS, Hidroregulacija d.d. Bjelovar
2. DARKO NOVOTNI, Zdenka, Veliki Zdenci

REGIJA 4
1. BORIS MATOHANCA, TDR d.o.o. Rovinj
2. MILE GOJANOVIĆ, Vinoplod-Vinarija, Šibenik

ODRŽANE ZAVRŠNE GODIŠNJE SJEDNICE SVIH TIJELA SINDIKATA PPDIV-a
U godini na izmaku, dvodnevni boravak 12. i 13. prosinca, u Ekoparku Kraš započeli smo održavanjem sjednice Statutarne komisije i Financijskog odbora. Oba tijela su razmatrala svoj rad tijekom protekle godine te su utvrdila svoj plan rada za 2018. godinu. Pored razmatranja Prijedloga Plana prihoda i rashoda za nadolazeću godinu, Financijski odbor dotaknuo se i problematike poslovanja blagajni uzajamne pomoći, sukladno nedavno održanom sastanku u prostorijama Sindikata PPDIV-a sa voditeljima kasa.
Dan kasnije, sastalo se Predsjedništvo Sindikata PPDIV-a koje je, pored razmatranja Plana rada Sindikata PPDIV-a za iduću godinu, razmatralo i financijski plan za 2018. godinu te aktivnosti kojima smo se bavili tijekom ove godine.
Uz prethodno spomenuto nagrađivanje najboljih sindikalnih povjerenika, Predsjedništvo je usvojilo izvješća na međunarodnom planu koje je posebno bilo aktivno tijekom mjeseca listopada a o čemu više donosimo u novom Osvitu koji izlazi kroz par dana.

Po završetku sjednice Predsjedništva, sastao se Glavni odbor Sindikata PPDIV-a koji je usvojio Plan rada za 2018. godinu, Plan prihoda i rashoda za 2018. godinu, prihvatio izvješće o radu za 2017. godinu te dodijelio priznanja i nagrade najboljim sindikalcima o čemu je bilo riječi u uvodnom dijelu. Kao i krajem svake godine, Glavni odbor odlučuje o mjestu i vremenu održavanja sljedećih sportskih susreta pa je tako na sjednici donesena Odluka da će se i 19. sportski susreti Sindikata PPDIV-a održati u Rovinju u vremenu od 24. do 27. svibnja 2018. godine.
Zaključivši sjednicu Glavnog odbora, uz prisustvo svih članova tijela, predsjednik Denis Paradiš zahvalio je svima na iznimnom trudu i radu u prvoj godini mandata koja nije bila ni malo „mirna“ te poželio svima sretne i blagoslovljene blagdane i svako dobro u novoj 2018. godini.

skupnafinancijski odborstatutarna komisijapredsjednistvoglavni odbor