Search
Close this search box.

Održana sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV-a

sjednica predsjednistva 14022018 1

U srijedu, 14. veljače, održana je sedma sjednica Predsjedništva na kojoj je raspravljano o prikupljenim podacima za utvrđivanje reprezentativnosti udruga sindikata više razine te novim EU pravilima o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

sjednica predsjednistva 14022018 1

Predsjedništvo je primilo informaciju s nedavno održanog sastanka s mladim aktivistima Sindikata PPDIV-a za koje će početkom ožujka biti organizirana edukativna radionica.

Odlukom Predsjedništva, ovogodišnji prvi seminar za sindikalne povjerenike, radnička vijeća i povjerenike radnika za zaštitu na radu održati će se od 19. do 21. travnja u Hotelu Medena u Trogiru.

Sukladno Odluci Glavnog odbora o održavanju 19. sportskih susreta koji će se održati u Turističkom naselju Villas Rubin u Rovinju od 24. do 27. svibnja ove godine, Predsjedništvo je imenovalo Organizacijski odbor zadužen za neposrednu organizaciju, pripremu i provedbu sporstkih susreta. Organizacijski odbor čine: Denis Paradiš, Maurizio Benussi, Boris Matohanca, Marina Gruban Jelečević, Jasmin Kunjko, Stjepan Leboš, Ante Krajina, Davor Vrbek, Ivica Blažević, Jasna Luketić, Marina Bračko i Lana Šeperić Kunović.

Pored najave susreta na međunarodnom planu suradnje sa partnerskim sindikatima iz Slovenije i Austrije koji će se održati tijekom ožujka mjeseca, Predsjedništvo je primilo izvješće Komisije za sindikalne pomoći isplaćene tijekom 2017. godine.

Na prijedlog regionalnih povjerenika, slijedom odredbi Pravilnika o organizaciji i načinu rada Sindikata PPDIV-a, Predsjedništvo je donijelo odluke o prestanku rada dvaju sindikalnih podružnica.

sjednica predsjednistva 14022018 2 sjednica predsjednistva 14022018 3