Search
Close this search box.

Održana sjednica Glavnog odbora Sindikata PPDIV-a

IMG 4143

Na sjednici Glavnog odbora koja je održana u utorak, 27. veljače, pored usvojenog izvješća o financijskom poslovanju Sindikata PPDIV-a za 2017. godinu, Glavni odbor je razmatrao prikupljene podatke o broju članova Sindikata PPDIV-a prikupljene za potrebe utvrđivanja reprezentativnosti udruga sindikata više razine.

IMG 4143IMG 4145 copy

Predsjednik Denis Paradiš izvijestio je članove Glavnog odbora o aktivnostima Sindikata PPDIV-a u protekla dva mjeseca najavivši održavanje radionice za naše mlade aktiviste krajem ovoga tjedna kao i održavanje seminara za sindikalne povjerenike, radnička vijeća i povjerenike radnika za zaštitu na radu u Hotelu Medena u Trogiru od 19. do 21. travnja ove godine.

IMG 4144

Članovi Glavnog odbora primili su informaciju o izmjeni propisa u području zaštite osobnih podataka. Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR – General Data Protection Regulation) počinje se primjenjivati u svim državama članicama Europske unije od 25. svibnja 2018. godine i donosi značajne promjene u pristupu zaštiti osobnih podataka.