Search
Close this search box.

19. Radničko sportski susreti Sindikata PPDIV-a Srbije

Manja 6 copy

U organizaciji Republičkog odbora Samostalnog sindikata PPDIV Srbije u Kladovu su od 16. – 20. svibnja 2018. održani su tradicionalni sportski susreti.

Tom se prilikom okupilo preko 380 sudionika koji su u 11 muških i 8 ženskih disciplina sudjelovali u sportskim natjecanjima koja su se održavala cijela četiri dana. Da nije važno samo učestvovati nego i pobijediti bilo je vidljivo u svim disciplinama. Izuzetna borbenost i srčanost krasila je sve discipline. No usprkos tome, fair-play bio je na visokoj razini. Jedno od najzanimljivijih natjecanja bilo je u pomalo zaboravljenoj disciplini kamena s ramena. Bila je to prilika da sudionici ove discipline pokažu svoju snagu i tehniku u bacanju kamena težine između 6 i 7 kilograma u dalj.

Manja 6 copy

Da bi ova manifestacija po nečem bila drugačija od dosad održanih, pripremljeno je i revijalno natjecanje u pripremi fiš-paprikaša. Nakon što je po ocjeni kuhara Hotela Đerdap u kojem su sudionici igara bili smješteni, odabran najbolje pripremljeni fiš, priliku da probaju ovu deliciju imali su svi sudionici, a kuhari Hotela Đerdap su za ručak, između ostaloga, poslužili i vlastiti pripremljeni fiš-paprikaš koji nije sudjelovao u samom natjecanju.
Na kraju natjecanja podijeljena su priznanja i pehari po sportskim disciplinama u ekipnom nadmetanju te medalje za najbolje pojedinačne rezultate. Ukupni pobjednik natjecanja bile su kolege iz poduzeća Marbo Produkt čime su ponovile uspjeh od prošle godine te tako obranili naslov. Drugo mjesto zauzele su kolege iz poduzeća PKB, a treće mjesto ove godine osvojila je ekipa iz poduzeća Victoria Group.

Manja 5 copy

Manja 4 copy copy

Marbo Produkt je dio kompanije PepsiCo i jedan je od najvećih proizvođača grickalica u Srbiji i regiji zapadnog Balkana. Na našem ih tržištu poznajemo kroz čips Chipsy.

PKB je poduzeće koje se bavi primarnom proizvodnjom poljoprivredno-stočarskih proizvoda. Glavna djelatnost proizvodnja sirovog mlijeka, a uz to proizvode još i stočnu hranu te sjemensku robu.

Victoria Group je jedna od vodećih kompanija u području agroindustrije i jedan od najvećih prerađivača, izvoznika i investitora u Srbiji i regiji. Kompanije članice koje posluju u okviru grupacije sinergijski su povezane u poslovni sistem.

Iako na sportskim terenima ljuti rivali, izvan njih sve je krasilo jedno zajedništvo koje je kulminiralo zajedničkim druženjima u večernjim satima u pjesmu i ples.

Manja 2

Manja 3

Na sportskim susretima je po pozivu kolega iz Sindikata PPDIV Srbije sudjelovala i delegacija Sindikata PPDIV koju su sačinjavali Regionalni povjerenik Regije III Davor Vrbek i kolega Filip Hosinović kao član Glavnog odbora koji dolazi iz SP Karolina iz Osijeka.

Kao priznanje za sudjelovanje na 19. Sportskim susretima domaćin je uručio našem Sindikatu Zahvalnicu koju je u ime Sindikata PPDIV primio Davor Vrbek.

Zahvalnica

Na kraju moramo pohvaliti domaćine koji su učinili da boravak našoj delegaciji u Kladovu i na sportskim susretima bude jedna izuzetno lijepa i trajna uspomena.