Search
Close this search box.

HVALA TI, BORIS I SRETNO

Image 1 copy 02

Nakon trinaest godina radnog staža u TDR-BAT d.o.o. Rovinj, naš dragi, samozatajni i vrijedan kolega, glavni sindikalni povjerenik kolega Boris Matohanca 31.05.2019.god. napustio je TDR-BAT d.o.o. Rovinj i krenuo u nove izazove, te se zaposlio u novoj firmi ACI d.d. Rovinj.

Image 1 copy 02

Kolega Boris iskazao se kao vrstan mladi sindikalac koji je u vrlo kratkom vremenu doprinio na popularizaciji Sindikata PPDIV Hrvatske u TDR-BAT d.o.o. Rovinj, a rezultat toga je što je udvostručio članstvo u svojoj bivšoj firmi. Funkciju glavnog povjerenika preuzeo je u momentu kad je TDR Rovinj preuzeo British American Tobacco. Radnici su pomalo bili u strahu kako će se ponašati novi vlasnik, kakav će biti socijalni dijalog,… Međutim, kolega Boris sa povjereništvom i radničkim vijećem nametnuli su se kao odgovorni socijalni partneri i kroz socijalni dijalog uspjeli su zaštiti interese svojih kolegica i kolega, što je rezultiralo potpisivanjem kvalitetnog kolektivnog ugovora. Žao nam je što je napustio poduzeće kao sindikalac, ali nam je drago da kvalitetni ljudi mogu napredovati i biti zadovoljni u novom poduzeću i iskazati svoj potencijal.
Na svemu što je u kratkom vremenu napravio u TDR-BAT-u d.o.o. Rovinj, u sindikalnom smislu i zaštiti interesa radnika, dao je golemi doprinos.
Kako i dolikuje, u ime Sindikata PPDIV Hrvatske uz lijepe želje, uspjeh na novim izazovima i dobro zdravlje, našem prijatelju i kolegi Borisu, 26.7.2019.god. u Rovinju za sve učinjeno, zahvalili su mu predsjednik Sindikata PPDIV Hrvatske Denis Paradiš i dopredsjednik-regionalni povjerenik Ivica Blažević, te uručili prigodan dar.
Kolega Boris toplim riječima zahvalio se Predsjedniku i Sindikatu PPDIV Hrvatske uz napomenu da je ovaj poklon i priznanje zasluga povjereništva i svih članova Sindikata TDR-BAT d.o.o. Rovinj, te da će kolege nastaviti u još boljoj želji za afirmaciju sindikata.
Boris, hvala ti i sretno!

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA