Search
Close this search box.

Održane završne godišnje sjednice svih tijela i dodijeljene nagrade i priznanja najboljim sindikalnim povjerenicima za 2019. godinu

DSC00017

 U godini na izmaku, dvodnevni boravak 16. i 17. prosinca, u Ekoparku Krašograd započeli smo održavanjem sjednica Statutarne komisije i Financijskog odbora. Oba tijela na svojim sjednicama održanima 16. prosinca, razmatrala su svoj rad tijekom protekle godine te utvrdila planove rada za izbornu kongresnu 2020. godinu.

DSC00017

DSC00018

Dan kasnije, sastalo se Predsjedništvo Sindikata PPDIV-a koje je, pored razmatranja Plana rada Sindikata PPDIV-a za iduću godinu, razmatralo i financijski plan za 2020. godinu te aktivnosti kojima smo se bavili tijekom ove godine. Na 16. sjednici Predsjedništva održanoj 17. prosinca, donesena je Odluka o nagrađivanju sindikalnih povjerenika koju Predsjedništvo donosi jednom godišnje, na osnovu prijedloga regionalnih povjerenika. Uz prethodno spomenuto nagrađivanje najboljih sindikalnih povjerenika, Predsjedništvo je usvojilo izvješće s 5. Kongresa EFFAT-a održanoga početkom mjeseca studenog u Zagrebu.

DSC00178Po završetku sjednice Predsjedništva, sastao se Glavni odbor Sindikata PPDIV-a koji je usvojio Plan rada za 2020. godinu, Plan prihoda i rashoda za 2020. godinu, prihvatio izvješće o radu za 2019. godinu te dodijelio priznanja i nagrade najboljim sindikalcima.

DSC00184
Na svečanom dijelu sjednice, uz nazočnost članova Predsjedništva, Statutarne komisije i Financijskog odbora Sindikata PPDIV-a, dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim sindikalnim povjerenicima za 2019. godinu.
Za svoj kontinuirani sindikalni rad, za postignute izuzetne rezultate i poseban doprinos radu Sindikata PPDIV-a u 2019. godini, nagrade i priznanja dodijeljene su sljedećim sindikalnim povjerenicima:

REGIJA 1
1. MIRICA ČAVLOVIĆ, glavna sindikalna povjerenica Vodoprivrede Sisak
2. ŽELJKO STARC, sindikalni povjerenik Moslavina voća

DSC00195

DSC00197

REGIJA 2
1. BRIGITA STRUJIĆ, glavna sindikalna povjerenika Kandita (kolegica Brigita zbog spriječenosti nije prisustvovala sjednici a nagrada će joj naknadno biti uručena)
2. VLADIMIR KOŠUTIĆ, glavni sindikalni povjerenik PIK Vinkovci

DSC00200

REGIJA 3
1. ŽELJKO DRAGEC, glavni sindikalni povjerenik Belupo
2. BOŽO ĐURAS, glavni sindikalni povjerenik Koke d.d. Varaždin

DSC00203

DSC00205

REGIJA 4
1. BRANKO KOROTAJ, glavni sindikalni povjerenik TDR
2. ANTE GORETA, sindikalni povjerenik Vodoprivrede Split

DSC00207 

DSC00209

DEVETI KONGRES SINDIKATA PPDIV-a
Sukladno svojim statutarnim ovlastima, Glavni odbor donio je Odluku o mjestu i vremenu održavanja Devetog kongresa Sindikata PPDIV-a koji će se održati u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik od 3. do 5. prosinca 2020. godine.

SPORTSKI SUSRETI I IDUĆE GODINE U ROVINJU
Kao i krajem svake godine, Glavni odbor odlučuje o mjestu i vremenu održavanja sljedećih sportskih susreta pa je tako na sjednici donesena Odluka da će se 21. sportski susreti Sindikata PPDIV-a održati u Rovinju u vremenu od 21. do 24. svibnja 2020. godine.

PROMJENA NA MJESTU REGIONALNOG POVJERENIKA REGIJE 1
Vrlo emotivnim govorom, vidno ganut i sa suzama u očima, od Sindikata PPDIV-a oprostio se naš Štef, Stjepan Leboš koji nakon 41. godine, 2 mjeseca i pokojim danom s koncem ove godine odlazi u zasluženu mirovinu.

DSC00220

Naš Štef priključio se vodstvu Sindikata PPDIV-a u ožujku 2017. godine nakon što je na mjestu regionalnog povjerenika naslijedio dotadašnjeg regionalca i novoizabranog predsjednika, Denisa Paradiša. Štef je svoj radni vijek započeo davne 1977. godine, sedmog srpnja. Uz sve ono divno što je u četiri desetljeća života i rada u PIK Vrbovcu i Sindikatu PPDIV-a Štef napravio, svakako će nam ostati upamćen kao istinski sindikalac uvijek spreman na raznorazne akcije u zaštiti malog običnog radnika. Jednom riječju, pravi prijatelj i kolega na kojeg si uvijek mogao računati, duša od čovjeka i čovjek koji će radnoj sredini svakako nedostajati.

DSC00213

DSC00222

Odukom Glavnog odbora, a slijedom uvjetno donesene Odluke Predsjedništva o zapošljavanju, kolega Dubravko Desović, još uvijek glavni sindikalni povjerenik KIM, karlovačke industrije mlijeka, imenovan je novim regionalnim povjerenikom prve regije. Kolegi Štefu želimo mirnu i zdravu mirovinu istodobno poželjujući dobrodošlicu kolegi Dudi koji će nam se priključiti s prvim radnim danom u novoj godini.

DSC00219

DSC00180