Search
Close this search box.

Otkazan dio aktivnosti Sindikata PPDIV-a usred aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19)

CHLA What You Should Know Covid 19 1200x628 01

CHLA What You Should Know Covid 19 1200x628 01

Slijedom odluka najviših tijela Sindikata PPDIV-a, predsjednik Sindikata PPDIV-a, Denis Paradiš, danas je uputio dopis sindikalnim povjerenicima. Dopis prenosimo u cijelosti kako slijedi:

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo vas da je, obzirom na izvanrednu i neplaniranu situaciju, zbog opasnosti po zdravlje naših članova u vezi s koronavirusom (COVID-19), Predsjedništvo Sindikata PPDIV-a pisanim glasovanjem otkazalo predviđene aktivnosti s većim brojem sudionika i to 21. sportske susrete Sindikata PPDIV-a koji su se trebali održati u Turističkom naselju Villas Rubin u Rovinju od 21. do 24. svibnja 2020. godine kao i seminar za sindikalne povjerenike, radnička vijeća i povjerenike radnika za zaštitu na radu koji se trebao održati u Hotelu Medena u Segetu Donjem od 23. do 25. travnja 2020. godine.

Zbog pandemije koronavirisa, a zbog poteškoća u provođenju izbora u sindikalnim podružnicama, Glavni odbor Sindikata PPDIV-a, također je pisanim putem donio izmjene i dopune Odluke o izborima u sindikalnim podružnicama, donesene na sjednici Glavnog odbora dana 11. srpnja 2019. godine na način da se vrijeme održavanja izbora produlji za sindikalne podružnice koje zbog koronavirusa nisu u mogućnosti skupiti veći broj ljudi i održati izbore do kraja ožujka te da im se omogući da iste održe zaključno do 31. svibnja 2020. godine.

Ovim putem još jednom pozivamo sve povjerenike i sve članove Sindikata PPDIV-a, da svakodnevno pratite razvoj situacije te se eventualno priključite stožerima u svojim kompanijama te na taj način date svoj doprinos u zaštiti svih naših članova i radnika u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Budimo odgovorni u svom ponašanju. Zaštitimo bližnje i sami sebe.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK
Denis Paradiš