Search
Close this search box.

Sindikat PPDIV obilježio Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. – 2020.

U srijedu 18. studenoga obilježava se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. – 2020.

18. studeni, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, po prvi je put neradni dan nakon izmjene Zakona o državnim blagdanima koje je donio Hrvatski sabor.

Kako nam Dan sjećanja ove godine dolazi u vrijeme epidemiološke krize, ne preporuča se okupljanje većeg broja ljudi na obilježavanju i iskazivanju poštovanja prema žrtvi hrvatskih branitelja, svih koji su dali život za slobodnu demokratsku Hrvatsku, kao i prema žrtvi grada Vukovara, simbola Domovinskog rata.

Poštujući preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i pridržavajući se epidemioloških mjera, žrtvama su se, položivši vijenac na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, poklonili predstavnici Sindikata PPDIV-a – predsjednik Denis Paradiš, regionalni povjerenik Ante Krajina, članica Predsjedništva i glavna sindikalna povjerenica sindikalne podružnice Belje plus d.o.o., Silvana Hodak, član Predsjedništva i glavni sindikalni povjerenik sindikalne podružnice PIK Vinkovci, Vladimir Košutić i Ivica Hrgović, sindikalni povjerenik sindikalne podružnice Vupik plus d.o.o. iz Vukovara.