Search
Close this search box.

PPDIV posjetio svoje članove s potresom stradalog područja

Predsjednik Sindikata PPDIV-a Denis Paradiš i regionalni povjerenik I regije Dubravko Desović, danas su još jednom obišli potresom pogođeno područje u Sisku i Petrinji, kako bi se susreli s članovima i povjerenicima naših pet podružnica iz Sisačko-moslavačke županije.

Tom prigodom su razmijenili informacije s terena te porazgovarali s našim članovima koji su ih informirali o stanju njihovih domova. Utvrdili su da su svi članovi sindikata koji su podnijeli zahtjeve za pomoć istu i dobili te zahvalili PPDIV-u koji je pokrenuo akciju prikupljanja pomoći u kojoj je Sindikat sakupio te dodatno donirao i svoja sredstva u ukupnom iznosu od gotovo 400 tisuća kuna.

S obzirom na to da se bliži najveći kršćanski blagdan Uskrs, ovim posjetom su predstavnici sindikata podijelili i poklon kartice za kupnju namirnica u trgovinama kako bi još jednom pokazali svojim članovima da nisu sami te im tako dodatno olakšali kupnju svega onoga što će se naći na uskršnjem stolu.

Predsjednik i regionalni povjerenik sindikata još su se jednom zahvalili sindikalnim povjerenicima Damiru Škrinjaru (na slici), Mirici Čavlović (na slici), Jasni Škledar (na slici), Željku Kladaru i Ljiljani Mesić te im također uručili mali poklon paket prehrambenih proizvoda i zahvalnicu za sav trud koji su dali prilikom organizacije prikupljanja pomoći.

Ovim posjetom je PPDIV pokazao da ima veliko srce i da je uvijek spreman pomoći bez obzira na situaciju u kojoj se nađu naši članovi.