Search
Close this search box.

Sindikat PPDIV pokreće akciju pomoći “PPDIV za Luku”

Dragi članovi Sindikata PPDIV-a,

maleni Luka je četverogodišnjak velikog srca, pametno dijete zarazna osmijeha koji s puno ljubavi živi svoj život. Ali Luka još ne hoda jer mu je  dijagnosticiran neurorizik  te hipertonični i distonični obrazac koji dovodi do ukočenosti tonusa u mišićima, a bez adekvatnog tretmana može ga dovesti do trajne paralize.

Luka je sin našeg člana Marijana Novaka, radnika u PC Ratarstvo u Belju plus, a umjesto u Kozarcu, gdje obitelj živi, dječak svoje djetinjstvo provodi u Zagrebu, na terapijama. Uz sav trud, brigu i požrtvovnost, obitelj je došla do trenutka kada su financijska sredstva s kojima raspolažu premala za ono što su liječnici preporučili kao nastavak rehabilitacije.

Kako bi Luka prohodao, obitelji je potrebno ukupno 330 tisuća kuna. Neurorehabilitacija stoji vrtoglavih 180 tisuća kuna, dok terapija  vertikalizacije stoji 150 tisuća kuna.
”Rana intervencija je ključna kod malog djeteta jer kasnije može biti prekasno. Sve što se napravi sada, ostaje za cijeli život. Koliko ste truda uložili sada i dali za njegovu budućnost odrazit će se na cijeli život” – rekao je Marijan Novak.

Kako bi još jednom pokazali solidarnost s našim potrebitim članovima kao što je to bio nedavni slučaj s prikupljanjem sredstava i pomoći našim članovima s potresom pogođenog područja kojom prilikom vam još jednom zahvaljujemo, Sindikat PPDIV poziva sve svoje članove i sindikalne podružnice koje su u mogućnosti pomoći da doniraju sredstva za pomoć malenom Luki uplatom na račun Sindikata PPDIV-a:

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

Ljudevita Posavskog 5, Zagreb

IBAN (Hrvatska poštanska banka): HR1523900011100337822

Opis plaćanja: PPDIV za Luku

Prikupljena sredstva biti će doznačena na tekući račun našega člana Marijana Novaka.

Molimo vas da ponovno otvorite svoje srce i donacijom pomognete malom Luki da utrči u svoje djetinjstvo.

Hvala vam!

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK

Denis Paradiš