Search
Close this search box.

PPDIV uz svoje članove pogođene elementarnom nepogodom u Požeško-slavonskoj županiji

Sindikat PPDIV još je jednom pokazao razumijevanje i solidarnost za svoje članove, ovoga puta pogođene snažnim nevremenom, oblinom kišom i tučom koja je krajem mjeseca lipnja pogodila područje Požeško-slavonske županije.

Nakon pomoći svojim članovima čija je imovina stradala prošle godine u potresima koji i dalje tresu područje Sisačko-moslavačke županije i izdvajanja sredstava za svoje članove, Glavni odbor Sindikata PPDIV-a na svojoj je sjednici održanoj dana 22. srpnja 2021. godine, donio Odluku o pomoći svojim članovima pogođenim nedavnom tučom i snažnim nevremenom koje je pogodilo šire područje Požeško-slavonske županije.

Brzom reakcijom naše sindikalne povjerenice u Zvečevu, kolegice Ane Đurine, u vrlo kratkom je vremenu prikupljena 21 zamolba za pomoć našim članovima koji su pretrpjeli veliku materijalnu štetu na poljoprivredim površinama i usjevima, obiteljskim kućama, krovovima, prozorima i fasadama, automobilima,…

Tročlana Komisija za dodjelu pomoći razmotrila je pristigle zamolbe i ukupno dodijelila 50.000,00 kuna (kroz četiri kategorije) za pripomoć našim oštećenim članovima pri saniraju nastalih šteta. Kao i za članove pogođene potresima, i ova financijska pomoć direktno je uplaćena na tekuće račune članova Sindikata PPDIV-a.

 

REGIONALNI URED
OSIJEK - REGIJA II.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija)

karta-regija2-ppdiv
Kristijan Mak

KRISTIJAN MAK
područni povjerenik

Trg Ante Starčevića 10/2
31000 Osijek
tel. 031/209-506
fax. 031/209-504
mob. 099/2095-350
kristijan.mak@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA