Search
Close this search box.

Potpisan novi kolektivni ugovor za TDR d.o.o.

Zagreb, 14. prosinca 2021. – S predstavnicima Sindikata PPDIV-a potpisan je novi kolektivni ugovor za TDR d.o.o. (TDR je podružnica BAT-a u Hrvatskoj) koji će stupiti na snagu 1.1.2022. godine. Kolektivni ugovor potpisali su direktor BAT Adria i predsjednik Uprave TDR. d.o.o. Zvonko Kolobara  i sindikalni povjerenik PPDIV-a, Branko Korotaj.

Kolektivni ugovor zaposlenicima BAT-a jamči visoku razinu prava među kojima je i godišnji bonus za sve zaposlenike, a ne samo managere. Svim je zaposlenicima osigurano i dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, regres, jubilarne naknade… Novim kolektivnim ugovorom predviđeno je i povećanje iznosa naknade za prijevoz, u skladu s povećanjem troškova, a povećan je i dodatak za rad blagdanom.

“Ponosni smo što smo partneri sa Sindikatima te zajedno uvijek gledamo naprijed i osiguravamo dobre uvjete za sve naše zaposlenike. Zadovoljni zaposlenici su temelj uspjeha naše kompanije. BAT je jedan od vodećih investitora u Hrvatskoj koji stalno širi svoje poslovanje. Zajedno s našim zaposlenicima trudimo se izgraditi održivu kompaniju budućnosti kako bismo potrošačima, zajednici u kojoj poslujemo i našim investitorima osigurali „bolje sutra““, istaknuo je direktor BAT Adria, Zvonko Kolobara.

“Potpisivanje novog kolektivnog ugovora još je jedan korak naprijed u osiguravanju dobrih uvjeta za zaposlenike unutar BAT sustava. Partnerskim odnosom Sindikata i Uprave kontinuirano osiguravamo sve bolje uvjete za sve radnike u kompaniji”, poručio je sindikalni povjerenik, Branko Korotaj.

Tijekom razdoblja pandemije posebna je pažnja u BAT-u posvećena osiguranju sigurnih uvjeta za rad svih zaposlenika. Kako bi dodatno pomogli zaposlenicima da prevladaju sve izazove koje su u posljednje dvije godine donijeli pandemija i potresi za sve je zaposlenike osigurana i besplatna anonimna pomoć stručnjaka psihologa, koji su na raspolaganju sve dane u tjednu u bilo koje doba.

 

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA