Search
Close this search box.

ODRŽANE ZAVRŠNE GODIŠNJE SJEDNICE SINDIKATA PPDIV-a

Redovne završne sjednice tijela Sindikata PPDIV-a zbog sveprisutne epidemije koronavirusa, nažalost, nismo mogli održati kako smo to godinama običavali zajedničkim okupljanjem svih članova tijela i zaposlenih već zasebno svaku sjednicu.

U prostorijama Sindikata PPDIV-a u srijedu 15. prosinca održane su sjednice Financijskog odbora i Predsjedništva.

U jutarnjem terminu održana je druga sjednica Financijskog odbora na kojoj je utvrđen Plan prihoda i rashoda Sindikata PPDIV-a za 2022. godinu koji je upućen Glavnom odboru na raspravu i usvajanje.

Na svojoj drugoj sjednici, Predsjedništvo je primilo informaciju o prijedlogu Programa rada Sindikata PPDIV-a za 2022. godinu kao i prijedlog financijskog plana. Predsjedništvo je utvrdilo nastalu promjenu u zastupanju sindikalne podružnice Kraš d.d. na način da je dosadašnjoj glavnoj sindikalnoj povjerenici Marici Vidaković prestalo ovlaštenje za zastupanje dok je novoizabrana osoba ovlaštena za zastupanje kolegica Marija Mustapić koja je izabrana na sjednici sindikalnog povjereništva 14. prosinca.

Poštujući epidemiološke mjere, online sjednica Glavnog odbora održana je 16. prosinca zbog nemogućnosti okupljanja većeg broja sudionika u našim prostorijama. Na svojoj drugoj sjednici, Glavni odbor jednoglasno je donio Program rada Sindikata PPDIV-a za iduću godinu kao i Plan prihoda i rashoda Sindikata PPDIV-a za 2022. godinu. Utvrđenim Planom rada za dolazeću godinu, planirane su sve uobičajene redovne aktivnosti koje smo organizirali prije pandemije koronavirusa.

Ono što će zasigurno mnoge razveseliti, to je Odluka Glavnog odbora o organizaciji sportskih susreta Sindikata PPDIV-a koji nisu održani u posljednje dvije godine, zbog općepoznatih razloga. Nadajmo se da će se stvoriti uvjeti i da ćemo konačno moći održati “odgođene i otkazane” 21. sportske susrete Sindikata PPDIV-a u rovinjskome naselju Villas Rubin od 26. do 29. svibnja iduće godine.

Nastavno na Odluku Predsjedništva od 3. prosinca, sukladno članku 5. Pravilnika o kriterijima nagrađivanja sindikalnih povjerenika,  članovi Glavnog odbora na sjednici su primili informaciju o ovogodišnjim dobitnicima priznanja i nagrada Sindikata PPDIV-a kojima će tek naknadno biti upriličeno uručenje.

 

Ovogodišnji dobitnici su:

REGIJA 1

  1. MARICA VIDAKOVIĆ – glavna sindikalna povjerenica Kraš d.d. Zagreb
  2. DAMIR ŠKRINJAR – glavni sindikalni povjerenik Đuro Gavrilović i potomci, Petrinja

 

REGIJA 2

  1. ANICA ĐURINA – sindikalna povjerenica Zvečevo d.d., Požega
  2. DANIJELA KUDUZ – sindikalna povjerenica Vodoprivrede Vinkovci d.d.

 

REGIJA 3

  1. ĐURĐICA BRATKOVIĆ – sindikalna povjerenica Podravke d.d., Koprivnica
  2. ŽELJKO HUSNJAK – sindikalni povjerenik Koestlina, Bjelovar

 

REGIJA 4

  1. DAVOR KABLAR – sindikalni povjerenik Brionke d.d. Pula
  2. DAMIR RAJŠIĆ – sindikalni povjerenik Eko Biograd plus, Sv. Filip i Jakov