Search
Close this search box.

20. sportske igre Sindikata KŽI Slovenije

U subotu 4. lipnja u Šmarješkim Toplicama, u Sloveniji održane su jubilarne 20. po redu sportske igre Sindikata KŽI Slovenije.

Na susretu je bilo više oko 300 sudionika članova Sindikata KŽI koji dolaze iz poljoprivrednog i prehrambenog sektora Slovenije. Natjecanje je bilo organizirano u 8 disciplina, odnosno 5 sportova i to u malom nogometu, pikadu pojedinačno i pikadu ekipno, povlačenju užeta za muškarce i za žene, te ekipno štafetno trčanje za žene (4×100) i muškarce (4×200) kao i natjecanje u streličarstvu.

S obzirom na to da posljednje dvije godine nije bilo mogućnosti organiziranja sportskih susreta i druženja zbog Covid-19 pandemije, organizatori kao i članovi bili su jako zadovoljni što se ipak sve polako vraća na staro normalno i igre su ponovno održane jer je to bilo mjesto susreta radnika iz raznih kompanija gdje su uz sport i zabavu mogli prokomentirati i razmijeniti iskustva o problemima s kojima se suočavaju u svojim radnim cjelinama.

Po završetku natjecanja najuspješnijim sportašima su, naravno, uručene diplome i pehari.

Delegaciju Sindikata PPDIV-a na 20. sportskim susretima Sindikata KŽI ove godine su činili član Glavnog Odbora i sindikalni povjerenik u PIK Vrbovcu Nenad Smogor, član Predsjedništva Sindikata i glavni sindikalni povjerenik u PIK Vrbovcu Mišel Klasić te voditelj ekonomskih poslova Sindikata Jasmin Kunjko.