Search
Close this search box.

PIK-ovci obradovali mališane Dječjeg vrtića Vrbovec

Članovi Sindikata PPDIV-a, sindikalne podružnice PIK Vrbovec, još su jednom pokazali svoje veliko srce prema članovima svoje zajednice.

Posjetom mališanima Dječjeg vrtića Vrbovec, donirali su oko 30 kilograma suhomesnatih PIK-ovih proizvoda.

«Ovaj put obišli smo naše najmlađe sugrađane koji pohađaju Dječji vrtić u Vrbovcu gdje smo donijeli suhomesnate trajne proizvode naše kompanije PIK Vrbovec za degustaciju. Osoblje vrtića nas je lijepo i srdačno primilo, razgovarali smo o radu s mališana i izazovima koji su sastavni dio svakodnevnog rada s djecom. Sam dolazak nas je vratio u naša djetinjstva. U svakom slučaju, ovo je bilo jedno lijepo iskustvo koje će nam ostati u sjećanju. Osoblju Dječjeg vrtića Vrbovec želimo puno uspjeha u radu, a našim mališanima puno uspjeha u životu», rekao je naš Mišel Klasić, glavni sindikalni povjerenik sindikalne podružnice PIK Vrbovec.

Ovo nije prvi puta da kolege iz PIK-a pomažu svojoj zajednici. Pored redovnih financijskih pomoći svojim članovima u potrebi usred nezavidnih životnih situacija, poput bolesti, oštećenja na imovini izazvanih prirodnim i drugim katastrofama; smrti u obitelji i slično, sindikalna podružnica PIK-a Vrbovec, pomagala je i za vrijeme Domovinskog rata svom vrbovečkom bataljunu brinući da im ništa ne nedostaje pri obrani našeg teritorija. Bili su i uz naše vatrogasce na raznim natjecanjima i skupštinama a pomoć su, u skladu sa svojim mogućnostima, pružili i humanitarnoj udruzi “Jak kao Jakov” kao i Centru za rehabilitaciju Stančić.

Sindikat PPDIV i sindikalne podružnice i inače redovito pomažu svojim članovima u nevolji.

Podsjetimo, PPDIV je donirao velika financijska sredstva svojim članovima u ne tako davnim potresima. Tu je i pomoć našim potrebitim članovima kroz djelovanje Komisije za dodjelu sindikalnih pomoći. PPDIV je bio i uz Luku, četverogodišnjeg dječaka koji još uvijek ne hoda, sudjelovanjem u humanitarnoj akciji iz 2021. godine kojom su prikupljena znatna materijalna sredstva.

REGIONALNI URED
ZAGREB - REGIJA I.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Grad Zagreb, Zagrebačka, Sisačko-moslavačka, Karlovačka i Krapinsko-zagorska županija).

Ljudevita Posavskog 5, 10000 Zagreb
tel. 01/4693-059 (direktna linija),  01/4693-050,
mob. 099/2178-777, 099/2178-700
fax. 01/4693-070

karta-regija1-ppdiv

DUBRAVKO DESOVIĆ
regionalni povjerenik

10000 Zagreb
Ljudevita Posavskog 5
tel. 01/4693-059
01/4693-050
fax. 01/4693-070
mob. 095/4693-057

VIJESTI IZ REGIJA