Search
Close this search box.

Održan sastanak glavnih sindikalnih povjerenika podružnica Hrvatskih voda

U prostorijama Sindikata PPDIV-a, u utorak 14. ožujka 2023. godine, održan je sastanak glavnih sindikalnih povjerenika naših sindikalnih podružnica koje djeluju unutar poduzeća Hrvatske vode.

Tema sastanka bili su predstojeći izbori povjerenika radnika za zaštitu na radu, a za koje je radničko vijeće raspisalo odluku.

Sindikat PPDIV će na predstojeće izbore izaći sa vlastitom listom koju će sačinjavati naše kolege koji su iskazali volju i želju da se aktivno uključe u ovaj segment rada koji je izuzetno važan i kojem Sindikat PPDIV-a pridaje veliku važnost.

Ono što je važno istaknuti je zainteresiranost većeg broja kolega, koji svojim osobnim angažmanom, žele dodatno pomoći i doprinijeti poboljšanju uvjeta na radu što je uistinu bilo i više nego dovoljno kako bi se sastavila lista od 11 kandidata i isti broj njihovih zamjena, a što je kolegama povjerenicima samo olakšalo situaciju oko sastavljanja liste.

Temeljem svega toga, glavni sindikalni povjerenici (na sastanku su bili prisutni svi), donijeli su odluku o sastavu liste koja će biti upućena u proceduru izbora.

Obzirom na odluke izbornog odbora, listu je potrebno predati do utorka sljedeći tjedan, pa će se do toga datuma izvršiti sve dodatne pripreme kako bi se lista na vrijeme predala.

Glasovanju će moći pristupiti svi zaposlenici Hrvatskih voda s pravom glasa, a sve naše kolege očekuju dodatne aktivnosti kako bi još više približili važnost ove teme radnicima, kako bi upravo lista Sindikata PPDIV-a na kraju polučila najbolji rezultat.

Koristimo ovu priliku da vas i sa ovog mjesta pozovemo da se svakako, na dan izbora, odazovete glasanju i da zaokruživanjem liste Sindikata PPDIV-a, podržite naše kolege koji će se naći na listi kandidata, a čiji će nositelj liste biti kolega Tomislav Šapina.

 

Davor Vrbek