Search
Close this search box.

Održane 21. športne igre Sindikata KŽI Slovenije

Prve subote u mjesecu lipnju, točnije 3. lipnja održane su sportske igre Sindikata KŽI Slovenije. Bile su to 21. po redu igre koje se organiziraju za članove Sindikata iz poljoprivrednog i prehrambenog sektora koje su ove godine organizirane u Kopama na visini višoj od 1400 metara nad morem.

Tom prilikom okupilo se gotovo 300 članova koji su se natjecali u nekoliko disciplina poput malog nogometa, odbojke na pijesku, pikada za žene i za muškarce, trčala se i štafeta u ekipi od tri sudionika te su povlačili uže i žene i muškarci. Najuspješnijima su podijeljene diplome i pehari po završetku natjecanja.

Kako je to već godinama praksa, bilo je to mjesto susreta radnika različitih kompanija na kojem su mogli razmijeniti iskustva, prokomentirati probleme s kojima se suočavaju ali i zaboraviti na iste, bar na kratko vrijeme, uz sport i glazbu.

Delegaciju Sindikata PPDIV-a na 21. športnim igrama Sindikata KŽI ove godine su činili član Glavnog odbora i glavni sindikalni povjerenik u Jamnici Hrvoje Palčić, sindikalni povjerenik u Jamnici Mladen Falica te voditelj ekonomskih poslova Sindikata Jasmin Kunjko.