Search
Close this search box.

Održani sindikalni zborovi regija

Slijedom Programa rada Sindikata PPDIV-a za ovu godinu, sindikalni zborovi regija održani su protekloga tjedna.

U ponedjeljak 23. listopada, održan je zbor regije 2 u Osijeku sa 63 sudionika. Dan kasnije, 24. listopada održan je zbor regije 4 u Segetu Donjem sa 31 sudionikom dok je zbor regije 3 održan u srijedu, 25. listopada u Ludbregu sa 64 sudionika. Petak 27. listopada bio je rezerviran za Krašograd i zbor regije 1 na kojemu su sudjelovale 62 osobe.

Svi zborovi regija bili su iznimno dobro popraćeni a osim glavnih i sindikalnih povjerenika, nazočili su i članovi radničkih vijeća, povjerenici radnika za zaštitu na radu te naši mladi članovi.

Na zborovima je podnesena informacija o trenutnim aktivnostima i aktualnostima u Sindikatu PPDIV-a kao i najava aktivnosti do kraja godine te dio planiranih aktivnosti u 2024. godini.

Poseban fokus imala je regija 2 zbog činjenice da je kolega Antun Krajina, regionalni povjerenik zaključio svoj radni odnos radi odlaska u prijevremenu mirovinu. Slijedom Odluke Predsjedništva Sindikata PPDIV-a, na zboru regije 2 predstavljen je kolega Kristijan Mak koji će od početka mjeseca studenoga, preuzeti poslove Ureda u Osijeku na radnom mjestu Područni povjerenik.

Sindikalni zbor regije 2 imao je još jedan lijepi trenutak. Naime, naša dugogodišnja glavna sindikalna povjerenica u Tvornici ulja Čepin i članica Glavnog odbora Sindikata PPDIV-a u nekoliko mandata, kolegica Helena Žeravica, stekla je status “umirovljenice” i PPDIV joj se još jednom i ovim putem, zahvaljuje za sve godine uspješnog rada i zalaganja za bolja prava svojih članova. Sretno, Helena!