Search
Close this search box.

Održane sjednice tijela Sindikata PPDIV-a

U četvrtak, 11. srpnja u prostorijama Sindikata PPDIV-a u Zagrebu, održane su redovne sjednice tijela.

Prvo je održana sjednica Financijskog odbora, zatim sjednica Predsjedništva i naposlijetku sjednica Glavnog odbora.

Financijski odbor razmatrao je financijsko izvješće o poslovanju Sindikata PPDIV-a za prvo polugodište ove godine, izvješće neovisnog revizora o financijskim izvještajima Sindikata PPDIV-a u 2023. godini kao i izboru revizora za tekuću godinu.

Usvojenim dnevnim redom sjednice Predsjedništva, usvojena su izvješća proteklih aktivnosti na međunarodnom planu u periodu od ožujka do danas a o čemu smo već pisali u zadnjem broju Osvita. Pored donošenja određenih odluka koje se tiču unutarnjeg ustrojstva Sindikata PPDIV-a, Predsjedništvo je primilo informaciju o financijskom poslovanju i za prošlu godinu ali i za prvih šest mjeseci ove godine.

Naposlijetku je održana sjednica Glavnog odbora na kojoj su donijete određene odluke iz domene nadležnosti Glavnog odbora, usvojena su podnesena izvješća o financijskom poslovanju našega Sindikata za prvo polugodište ove godine, prihvaćeno je izvješće neovisnog revizora za 2023. godinu te donesena odluka o revizoru koji će obaviti reviziju financijskih izvještaja za 2024. godinu.

U odsutnosti predsjednika Denisa Paradiša, sjednicama Predsjedništva i Glavnog odbora predsjedao je dopredsjednik Ivica Blažević.