Search
Close this search box.

POVJERENIŠTVO SINDIKATA PPDIV PODRAVKE NAGRADILO SVOJE SPORTAŠE PUTOVANJEM

Odlukom Povjereništva Sindikata PPDIV Podravke, prošli vikend je organizirano nagradno putovanje u Starigrad Paklenicu za sportaše, koji su svojim pobjedama na sportskim terenima, najzaslužniji što je Podravka posljednje tri godine ponijela pehar sveukupnog pobjednika Sportskih igara Sindikata PPDIV-a za cijelu Hrvatsku.

U hotelu Barba, na svečanoj večeri upriličenoj njima u znak zahvalnosti za postignute sportske uspjehe, obratio se srdačnim riječima Ivica Blažević, dopredsjednik Sindikata PPDIV, prenio im pozdrave predsjednika Sindikata Denisa Paradiša i još jednom istaknuo značaj sportskih okupljanja i druženja u stvaranju jačeg zajedništva svih sindikalno organiziranih radnika.

Iako zbog vremenskih neprilika nije održan predviđeni kayaking na Zrmanji, sudionici su imali priliku ploviti kanjonom Zrmanje, obići OPG „Srce Bukovice“ obitelji Šunić u mjestu Rodaljice i posjetiti Nacionalni park Paklenicu.

Ovo druženje, unatoč vremenskim izazovima, pružilo je priliku za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama podvelebitskog kraja, kao i za druženje sportaša izvan sportskih terena, a svi prisutni su se složili da su ovakvi događaji ključni za jačanje timskog duha.

 

REGIONALNI URED
KOPRIVNICA - REGIJA III.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Koprivničko-križevačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Međimurska županija, Varaždinska županija)

DAVOR VRBEK
regionalni povjerenik

Trg kralja
Tomislava 13
48000 Koprivnica
tel. 048/647-040
fax. 048/221-304
mob. 099/271-8035
davor.vrbek@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA