Search
Close this search box.

P I S M O N A M J E R E – BESPLATNA KONTROLA VIDA

Optana 22 d.o.o. utemeljena je 1990.g. kao Optika Ana i kroz dugogodišnji rad postala je jedna od najopremljenijih optika u Hrvatskoj.
Ono što Optanu 22 d.o.o. izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najkvalitetnijom opremom, iznimno pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22 d.o.o.
Kako na području cijele Republike Hrvatske njegujemo odlične poslovne odnose sa mnogobrojnim uspješnim poduzećima i mnogobrojnim institucijama te obzirom na činjenicu da i Vas prepoznajemo kao uspješnog poslodavca ovim pismom namjere želimo Vama i Vašim zaposlenicima ponuditi naše proizvode i usluge.

Naša ponuda usluga:

 • besplatna kontrola dioptrije – u poslovnom prostoru prema dogovoru
 • zaposlenik ima mogućnost odabrati proizvod iz našeg prodajnog asortimana po cijenama koje su jednake kao i u matičnoj poslovnici u Zabok
 • kvalitetna i brza izrada naočala
 • stručna pomoć pri odabiru okvira i naočalnih leća
 • proizvod se dostavlja na ruke zaposlenika
 • besplatan servis naočala i garancija za proizvode u trajanju od 12 mjeseci
 • dostava naočala na servis o našem trošku
 • ugovorni smo partner HZZO-a za izradu i isporuku dioptrijskih okvira i naočalnih leća
 • dioptrijske naočale izrađene po narudžbi za određenog korisnika sukladne su Pravilniku o bitnim zahtjevima, razvrstavanju, upisu proizvođača u očevidnik proizvođača, upisu medicinskih proizvoda u očevidnik medicinskih proizvoda te ocjenjivanju sukladnosti medicinskih proizvoda (NN br. 84/13).

Naši proizvodi:
velik izbor dioptrijskih okvira i naočalnih leća poznatih svjetskih proizvođača

 • velik izbor sunčanih naočala – mogućnost ugradnje dioptrije
 • zaštitne naočale za rad u specifičnim radnim uvjetima – mogućnost ugradnje dioptrije
 • zaštitna odjeća i obuća – radna odijela: medicina, metalska industrija, brodogradnja, šumarija, građevinska djelatnost, uslužne djelatnosti (hoteli, restorani i sl.)

Ukoliko želite više informacija posjetite našu stranicu: www.optika-ana.hr

Za proizvode iz naše ponude svim Vašim zaposlenicima nudimo mogućnost otplate robe do 12 rata bez kamata i provizija sa kojima se redovito susreću u plaćanju putem banke. Otplata kupljenih proizvoda može se vršiti putemo plaće zaposlenika, uz Vaše odobrenje, a otplata kao takva izuzeta je dodatnih naknada, kamata, provizija i skrivenih troškova.

Zaposlenici imaju mogućnost obaviti kontrolu vida i odabrati si naočale po mjeri – naručene naočale u roku od 10-14 dana dostavljamo u firmu na ruke zaposlenika.

Nudimo i druge načine plaćanja: karticama jednokratno, na rate, gotovinsko plaćanje, trajnim nalogom i dr.

Ova ponuda posebna je po tome što sve što trebate dobijete tek 2 koraka od Vašeg radnog stola/mjesta !
Vrijeme koje će firma uštedjeti zbog toga jer radnik neće izostajati s posla nema cijenu.

Zaposlenik će obaviti kontrolu vida i kupnju naočala u roku od 20-tak minuta umjesto 2-3 dana koja bi sigurno utrošio za isti cilj.

Uz ovu ponudu slobodni smo Vam priložiti i listu za upis radnika za kontrolu vida. Ukoliko se odlučite za našu ponudu, molimo Vas da listu za upis radnika stavite na oglasnu ploču Vaše uprave / odjela /

Pismo_namjere